Ansiktsbehandlingar

Hos oss på Luxury Treatments erbjuds du högklassiga Botox- och andra injektionsbehandlingar, men också mycket mer.

 

Trådlyft

Det här är en ny och effektiv metod att strama till/”lyfta” huden utan kirurgi. Trådlyft är en enkel, snabb, säker och kostnadseffektiv behandling som kan genomföras på flertalet områden på kroppen där huden är slapp. Vanliga områden är ansikte, ögonbryn, mungipor, käklinje och hals.

Vi använder oss av biologiskt nedbrytningsbara trådar PolyDiOxanon, (PDO) som löses upp av kroppen efter ca 6-9 månader beroende på typ av tråd. PDO-trådar är av samma material som trådarna man använder sig av för att sy invärtes organen med. Trådarna som även kallas för kirurgiska trådar är välbeprövade och har använts i decennier vid ex hjärt- och lungoperationer.


Hur går behandlingen till?

Trådarna förs in under huden med hjälp av tunna nålar som är gjorda på nanoteknik. Dessa nålar som är ”laddade” med PDO-trådarna placerar trådarna i optimalt läge när de förs in under huden. När man sedan tar ut nålen ligger tråden kvar i rätt läge under huden. Behandlingen är relativt smärtfri. Den tar ca 30-50 min beroende på omfattningen av området som ska stramas.
När och hur ser man resultaten?


Trådarna som förs in i huden kan kännas den första tiden samt bidrar relativt omgående till en så kallad lindrig inflammation med kraftfull nybildning av kollagen som lägger sig runt PDO-trådarna i täta formationer och bygger upp strukturen under huden. Det här ger en förbättrad hudstruktur och hudkvalitén förbättras. Trådlyft ger ett naturligt resultat eftersom det följer de naturliga konturerna. Resultatet syns oftast direkt eller inom 2 veckor efter behandlingen, fortsätter sedan att successivt förbättras de efterföljande 2-4 månaderna och håller sedan upp till 30 månader efter det.
Biverkningar

Vanligast är blåmärken samt att rodnad och svullnad kan uppstå. Man kan även uppleva en viss ojämnhet i det behandlade området. Detta går sedan spontant över den närmaste tiden efter ingreppet, vanligtvis inom några dagar upp till 2 veckor.

Hyperbaric Oxygen Facelift

Hyperbaric Oxygen Facelift (kallas även Madonnas hemlighet) med hyaluronic acid är en behandling utan kirurgi eller injektioner som passar alla som vill få en omedelbar föryngring av ansiktet genom att den återfuktar, lyfter och ger ny lyster.

En kombination av A-C-E vitamin, hyaluronsyra, kollagen och andra verksamma ämnen slussas direkt in i huden med hjälp av rent syre under högt tryck.

Vi rekommenderar en kur på 6 behandlingar som man därefter följer upp var 2-3:e månad.

Man kan också göra en enstaka behandling med fint resultat, t ex innan man skall gå på fest för en extra boost till huden, och resultatet varar då cirka 5-7 dagar. Behandlingen utförs av läkare eller utbildad hudbehandlare och effekten är omedelbar - det går alldeles utmärkt att lägga makeup efteråt.

Man kan välja mellan 2 olika behandlingar beroende på hudtyp och vilka individuella behov man har, den ena med hyaluronsyra är mest lämpad för den som vill ha en skinande hy med mycket lyster och ungt utseende, vanligen kvinnor, den andra med mineraler ger en något mattare yta och passar bra för män.

A-, C- och E-Vitamin samt hyaluronsyra stärker och skyddar huden och gör den mer spänstig. Rynkor minskar avsevärt, ojämnheter i färg dämpas vanligtvis, ytliga blodkärl syns mindre tydligt. Förutom för ansiktet passar Oxygenlift perfekt till behandling av dekolletage och även händerna.

Steg 1 - Rengöring av huden

Steg 2 - Syreboost med ultrarött ljus för att öppna upp porerna

Steg 3 - Spayning med någon av ovanstående serum

Steg 4 - Applicering av serumet med hjälp av tryck

Steg 5 - Med hjälp av ultraljud hjälps collagenet in i det undre hudlagret

Steg 6 - Currentterapi där små elektriska impulser används för att stimulera blodcirkulationen och cellförnyelsen

Steg 7 - Avslutande avslappnande syreboost

Hela behandlingen är mycket behaglig och avslappnande och tar ca 1 timme.

 

Uppstramande guldmaskbehandling

Behandlingen börjar med en förberedande mineralmask med 18K guldstoft. Fett och orenheter i porerna löses upp och huden rengörs på djupet. Därefter appliceras en anti-aging collagen mask som är 2 mm tjock när den läggs på och mindre än 1 mm tunn när den avlägsnas. Masken ökar hudens egen produktion av collagen, ett ämne som verkar för att bibehålla hudens spänst och fräschör och som fördröjer åldrande. Behandlingen är skön och avslappnade och tar 50 min.

Välkommen till oss för Botox eller andra föryngrande skönhetsbehandlingar!

Välkommen till Luxury Treatments!

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, på kinder samt i pannan
  • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
  • Volymökning av läppar
  • Återställa ansiktets naturliga volym (kinder och haka)
  • Korrigera ansiktskonturenOfficiell sponsor
Klicka här för att se bilder