Kroppsskulptering


Lipolys fettreducering

Lipolys är en behandling där man injicerar ett medel som spräcker hål på fettceller och på det viset minskar mängden fettvävnad i ett behandlat område.

Ämnet som injiceras i fettvävnaden kallas phospatidylcholin, PPS, och har en sammansättning av naturliga substanser som är rika på vegetabiliska ämnen som sojaextrakt och fosfatidylkolin, även kallat lecitin, som är en fosfolipid, -ett fettämne med förmåga att emulgera och sönderdela fetter i kroppen. Blandningen löser upp fettcellernas membran och fettet bryts ner och transporteras genom blod och lymfa ut ur kroppen.
Man injicerar medlet i underhudsfettet med en mycket tunn nål. Behandlingen medför inget större obehag och man behöver ingen bedövning. Behandlingen tar cirka 15 minuter och man kan maximalt behandla ett område stort som två handflator per gång. Vätskan som injiceras sprider sig till ett större område än bara där man har injicerat .

Lämpliga områden att behandla är haka, mage, gäddhäng eller in- & utsidan av låren samt fettknutor.
Blandningen löser upp fettcellen, membran och fett bryts ner och transporteras genom blod och lymfa ut ur kroppen.
Behandlingen kan även vara effektiv mot celluliter, hudbristningar och ärr. 10-40% av fettet i det behandlade området brukar försvinna efter 1 behandling och 1-4 behandlingar på samma område, med en individuell variation, är vanligtvis vad som krävs. Det bör gå 3 veckor mellan behandlingarna. Slutresultatet ser man efter ca 2 mån, den tid det tar för kroppen att transportera bort de döda fettcellerna. Man använde tidigare denna injicering för att lösa upp blodproppar vid operation, senare upptäcktes vid forskningar i Italien att effekten även löser upp fett.

Sund kost och träning förbättrar resultatet och det är viktigt att komma ihåg att lipolys inte är en bantningsmetod utan en behandling för punktfetma. Första veckan efter behandling kan man uppleva svullnad, klåda och ömhet i behandlingsområdet samt mindre blåmärken är ganska vanligt. På liknande sätt som efter fettfrysning och fettsugning så reagerar kroppen med inflammation i området när de förstörda fettcellerna skall tas bort. Det märker man som en liten förhårdnad i området under första månaden efter behandling.

Allergitest bokas och görs alltid på kliniken minst 72 timmar innan behandling.
Brazilian buttlift/rumpförstoring

Med Macrolane kan man forma, förstora och lyfta upp skinkorna. Resultatet syns på en gång och det behandlade området kan beröras direkt efter behandlingen. Man brukar inte behöva vara hemma från arbetet efter behandling men däremot ska man ta det något lugnt med hårt fysiskt arbete. Vad är Macrolane?
 Den är godkänd för användning till kroppskonturering, bland annat för bröstförstoringar. I Europa är den godkänd som medicinskt hjälpmedel, och har en CE-märkning.

Macrolane är inte permanent – men långvarig
 Macrolane är inte permanent men det har lång varaktighet. Du kommer att kunna se och känna skillnaden under lång tid men med Macrolane behöver du inte känna att du fattat ett permanent beslut. Det varierar från person till person hur länge din behandling med Macrolane sitter i. Nedbrytningen sker successivt i och med att kroppen själv bryter ner hyaluronsyran i produkten. Macrolane är en gel som bygger på samma substans som Restylane, men Macrolane är framtaget speciellt för att kunna forma kroppen.

Vem passar behandlingen för?
Perfekt för dig som vill
- få till det där lilla extra lyftet
- få tillbaka volymen efter viktminskning
- slippa narkos
- slippa fula operationsärr
- ha kort återhämtningstid efter ingreppet

Efter en behandling är det vanligt med en lätt ömhet eller svullnad vid själva injektionsstället. Den injicerade gelen kan också irritera genom ett ökat tryck på vävnaden och därmed orsaka en lätt inflammation. Det är en normal och förväntad reaktion, vad som än injiceras. Det behandlade området kan upplevas som mörbultat och känsligt under några dagar. Receptfria, inflammationshämmande tabletter räcker vanligtvis för att minska obehaget.

Välkommen till Luxury Treatments!

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, på kinder samt i pannan
  • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
  • Volymökning av läppar
  • Återställa ansiktets naturliga volym (kinder och haka)
  • Korrigera ansiktskonturenOfficiell sponsor
Klicka här för att se bilder