Blogg

Nytt tfn nr för arabisk- och engelsktalnade kunder

19 sep 2017

Talar du Arabiska eller engelska och vill boka tid och eller har frågor?

Do you speak Arabic or English and want to make an appointment och have questions?

 

Välkommen att/welcome to

 

ringa/call: 0046700-443511

eller/or

maila/E-mail: shaghaf.kouriel@luxurytreatments.se

 

Svar på de 20 vanligaste frågorna

29 dec 2016

De 20 vanligaste frågorna:

1. Hur bokar man tid? Vi erbjuder tidsbokning online via luxurytreatments.timax.se

2. Hur kan man ställa frågor innan man bokar tid? Det går bra att ställa frågor via mail på [javascript protected email address] om inte svaret på din fråga återfinns nedan.

3. Vilka behandlingar har ni och var kan man få information om dem? www.luxurytreatments.se

4. Kan man boka tid för ett månadserbjudande till samma pris som om man bokar i månaden därpå? De erbjudanden vi har gäller inom den aviserade tiden och det kommer nya erbjudanden varje månad. Aktuella erbjudanden finns på hemsidan samt även på FB.

5. Vad gäller för återbesök? Ett återbesök ”touch up” ingår i botoxbehandling utan extra kostnad och skall göras efter 10 dagar (då behandlingen har gett full effekt) och inom 21 dagar eftre första behandlingen. För fillers kan man boka tid för korrigering i det fall resultatet är ojämnt. Om man önskar mer volym än produkten man har betalat för kan ge köper man en ny behandling.

6. Kan man bli behandlad om man är förkyld? Vi behandlar inte vid infektion/ inflammation i kroppen, om det är i slutet av förkylningen och man har varit feberfri i 3 dagar går det bra.

Injektionsbehandlingar:

7. Vad är skillanden mellan botox och fillers? Botox (botulinumtoxin A) blockerar nervimpulsen till muskeln vilket gör att den slappnar av och mimikrynkor slätas ut. Används i de områden där man har linjer som uppkommit av muskelrörelser. Fillers består av korslänkad hyaluronsyra (ett kroppseget ämne som framställts på kemisk väg) och används för att öka volym, fylla ut veck och skulptera. Vanligt för läppar, kindben, käklinje, haka, näsa osv.

8. Vilka märken använder ni för botox och fillers? Vi använder Botox Allergan® och våra vanligaste märken för fillers Restylane, Juvederm och Stylage.

9. Hur länge varar resultatet av botox resp. fillers? Botox sitter vanligtvis i 4-6 månader och efter ca 1.5-2 mån börjar muskelaktiviteten successivt att komma tillbaka för att sedan återfå samma styrka som innan behandlingen. Resultatet av fillers varar för de flesta mellan 7-12 månader och absorberas så småningom av kroppen och försvinner.

10. Kan man få hängande ögonlock efter botox? Den vanligaste biverkningen, näst en lätt huvudvärk, är att ögonlocken kan tryckas neråt något. När man behandlar pannan, kan ”hissmusklerna” för ögonbrynen påverkas även om det är ovanligt. Detta kan vanligtvis sitta i 2-4 veckor, alltså inte lika länge som resultatet av botoxbehandlingen på det behandlade området.

11. Hur får man bort mörka ringar under ögonen? Om de mörka ringarna kommer av avsaknad av volym får man ett bra resultat med fillers.

12. Kan man behandla läppar nedre kinder med botox? Eftersom botox påverkar mimiken är det en mindre lämplig behandling i nedre delen av ansiktet. Små mängder kan dock användas i utvalda områden. Det är viktigt att kunna prata, le och skratta på ett naturligt sätt för att trivas med sitt ansikte därför rekommenderasmed fördel här fillers.

13. Kan man köpa ½ ml filler, kan man dela en spruta med en vän? Vi delar inte sprutor mellan kunder och 1 spruta innehåller 1 ml, så man betalar alltid för minst 1 ml. Däremot kan resterande filler i sprutan (om inte hela används) sparas för en ev korrigering i upp till 3 veckor efter första behandlingen. I det fall mer än 1 ml används betalar man för varje ny öppnad spruta.

14. Blir ansiktet ”hängigt” eller annorlunda om man slutar med injektionsbehandlingar? Under tiden man har botoxeffekt får musklerna vila och om man slutar med att ta injektioner går muskulaturen så småningom tillbaka till det ursprunglinga läget och linjerna kommer tillbaka. Filler som består av hyaluronsya aktiverar även den egna produktionen av ämnet samt också kollagen och elastin vilket ger en dubbelt föryngrande effekt av behandlingen. Man kan på så sätt säga att man fördröjer (fryser) åldrandet under tiden.

Kroppsbehandlingar:

15. Vad räknas som ett behandlingstillfälle vid fettfrysning? Ett behandlingstillfälle innebär 1 större eller 2 mindre områden. Tex magen (vanligtvis större), lovehandles, in- eller utsida lår (vanligtvis mindre områden). Om det är ett större eller mindre område avgörs av vilken storlek på munstycke som behövs på just den aktuella personen.

16. Kan man boka flera tider på rad? Det går bra att boka flera tider på rad om det inte är för samma område.

17. Hur lång tid tar det tills man ser resultat av fettfrysning? Resultat börjar synas efter 6-8 veckor och man behandlar 1-2 ggr på samma område. Det skall gå minst 30 dagar mellan behandlingstillfällena.

18. Kan man garantera ett visst resultat? Resultatet är individuellt och beror på flera olika faktorer såsom metabolism, ålder, fasthet i det behandlade området osv.

19. Vad är skillnaden mellan fettfrysning och Lipolys? Fettfrysning (cryopolysis) fryser bort fettceller och Lipolys dödar fettceller genom att man injicerar en vätska som spränger fettceller. Procentmässigt är resultatet ungefär detsamma.

Tandblekning

20. Kan man säga på förhand hur många nyanser ljusare tänderna blir vid tandblekning? Tandblekningen löser upp missfärgningar från mat, dryck och tobak och bleker inte den egna emaljen, varför resultatet påverkas av, dels hur missfärgade tänderna är och dels den egna emaljens ursprungliga färg.

Vi flyttar!!

2 nov 2016

/we-are-moving.jpg

 

Den här veckan är den sista för oss på den "gamla adressen" på Skomakaregatan.

Vi ser fram emot att välkomna er i den nya fräscha lokalen på

Jöns Filsgatan 2 i Malmö

Enkel vägbeskrivning från Lilla torg: 

Utgå från TGI Fridays restaurang, följ den smala gågatan där de har sin uteservering,

korsa nästa väg och efter den lilla närbutiken på hörnan finns vi.

Modeller till våra informationstexter

27 sep 2016

Vi söker nu 3 personer mellan 40-50 år till att delta i ett "total face makeover" project.
Du skall inte ha genomgått någon botox, filler eller trådlyftbehandling på 2 år.

Du kommer att bli filmad och fotad samt finnas med i informationstexter om kliniken.
Vid intresse, hör av dig (endast) via mail till:

katarina.ekstrand@luxurytreatments.se


och berätta lite om dig själv samt skicka med ett nytaget foto.

Behandlingarna som ingår i projektet är utan kostnad för de personer som ska delta.
(Det här är ingen tävling utan vi kommer att välja de personer som är lämpligast för projektet.)

I slutet av v 39 går vi igenom de inkomna intresseanmälningarna och alla blir kontaktade via mail i början av v 40.

 

Full Face behandling

20 apr 2016

Det här är Sussie som är en kvinna "mitt i livet". Hon kände att ansiktet såg lite tröttare ut än hon kände sig på insidan och bestämde sig efter en konsultation med doktorn för att testa en "full face behandling".

De första bilderna är tagna innan behandlingens start:4 dagar efter behandling med botox i pannan och den här dagen fillersbehandling med 2 ml/kindben för att ge lite volym.(Full effekt av botoxbehandlingen blir först efter ca 10 dagar):Här har behandlingen fortsatt med lite fillers i vecken runt munnen samt trådlyft med tunna PDO trådar för ett lyft av nedre kinden."Check up" ett par veckor senare då effekten är mer synlig:Det slutliga resultatet direkt efter en skinboosterbehandling runt mun och nedre kind:

Välkommen till Luxury Treatments!

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, på kinder samt i pannan
  • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
  • Volymökning av läppar
  • Återställa ansiktets naturliga volym (kinder och haka)
  • Korrigera ansiktskonturenOfficiell sponsor
Klicka här för att se bilder