Ansiktsbehandlingar


Hos oss på Luxury Treatments erbjuds du högklassiga Botox- och andra injektionsbehandlingar, men också mycket mer.

Liquid Facelift - Elektrofores med Botox + Cytocare

Det här är en hudvårdsbehandling med återuppbyggande och uppstramande resultat.

Elektrofores med Botox + Cytocare är en ny behandlingsmetod där botox och hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler penetreras in i dermis*. Ingen nål eller injektion behövs. Behandlingen sker med ett elektrofores-system med ström som infiltrerar Botox & Cytocare via ett munstycke. Behandlingen är smidig och känns relativt angenäm.

Resultatet syns av Cytocare syns omedelbart och det slutliga resultatet av botox visas efter 10 dagar. Fina linjer fylls ut med Cytocare hyaluronsyra och ger ett resultat likt en skinbooster behandling och Botox ger därtill avslappning av muskellagret under huden vilket ger den ett lyft som varar ca 3 månader.

Här slipper du nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken som ofta kan uppstå.

* Dermis = läderhuden, den mellersta av hudens tre huvudskikt. Den är en bindväv som är rik på både kollagen, som gör väven hållfast, och elastin som gör huden slät, stram och elastisk. När man blir äldre, eller om man solar mycket, minskar och förstörs de elastiska fibrerna vilket kan leda till att huden ser rynkig ut och åldras fortare

Elektrofores är en estetisk behandling i en ny tidsålder

En fördel gentemot behandling med nålar är att Elektrofores-systemet slussar in ämnet så att det placerar sig jämnt i alla hudceller.

Hyaluronsyran från Revitacare innehåller 52 vitaminer och mineraler som återbildar kollagen, och bildandet av elastin så att huden behåller sin elasticitet. Cytocare är idag världsledande inom t ex mesoterapi* och hudföryngring och finns i över 80 länder. Cytocare är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.
Elektrofores med Cytocare

Elektrofores med Cytocare är en ny behandlingsmetod där hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler penetreras in i dermis*. Ingen nål eller injektion behövs. Behandlingen sker med ett elektrofores-system med ström som infiltrerar Cytocare via ett munstycke. Behandlingen är smidig och känns relativt angenäm. Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med Cytocare hyaluronsyra och ger ett resultat likt en skinbooster behandling. Skillnaden här är att du slipper nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken som ofta kan uppstå. * Dermis = läderhuden, den mellersta av hudens tre huvudskikt. Den är en bindväv som är rik på både kollagen, som gör väven hållfast, och elastin som gör huden slät, stram och elastisk. När man blir äldre, eller om man solar mycket, minskar och förstörs de elastiska fibrerna vilket kan leda till att huden ser rynkig ut och åldras fortare.

Elektrofores & Cytocare är estetiska behandlingar i en ny tidsålder

En fördel gentemot en fillerbehandling är att Elektrofores-systemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt i alla hudceller. Hyaluronsyran från Revitacare innehåller 52 vitaminer och mineraler som återbildar kollagen, och bildandet av elastin så att huden behåller sin elasticitet. Cytocare är idag världsledande inom t ex mesoterapi* och hudföryngring och finns i över 80 länder. Cytocare är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.

* Mesoterapi = innebär i de flesta fall många små injektioner med nål. Det vi nu erbjuder på kliniken är, till skillnad från dessa injektioner med nål, Elektrofores – inslussning med hjälp av ström. Huden tillförs hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden. Metoden går ut på att korrigera och återställa huden, motverka och/-eller åtgärda befintliga rynkor/- fina linjer, celluliter, förslappad, trött hy och bristningar. Huden blir återfuktad, välnärd, spänd med naturlig lyster och får därmed ett fräschare, ungdomligare utseende.
Hyperbaric Oxygen Facelift

Hyperbaric Oxygen Facelift (kallas även Madonnas hemlighet) med hyaluronic acid är en behandling utan kirurgi eller injektioner som passar alla som vill få en omedelbar föryngring av ansiktet genom att den återfuktar, lyfter och ger ny lyster.

En kombination av A-C-E vitamin, hyaluronsyra, kollagen och andra verksamma ämnen slussas direkt in i huden med hjälp av rent syre under högt tryck.

Vi rekommenderar en kur på 6 behandlingar som man därefter följer upp var 2-3:e månad.

Man kan också göra en enstaka behandling med fint resultat, t ex innan man skall gå på fest för en extra boost till huden, och resultatet varar då cirka 5-7 dagar. Behandlingen utförs av läkare eller utbildad hudbehandlare och effekten är omedelbar - det går alldeles utmärkt att lägga makeup efteråt.

Man kan välja mellan 2 olika behandlingar beroende på hudtyp och vilka individuella behov man har, den ena med hyaluronsyra är mest lämpad för den som vill ha en skinande hy med mycket lyster och ungt utseende, vanligen kvinnor, den andra med mineraler ger en något mattare yta och passar bra för män.

A-, C- och E-Vitamin samt hyaluronsyra stärker och skyddar huden och gör den mer spänstig. Rynkor minskar avsevärt, ojämnheter i färg dämpas vanligtvis, ytliga blodkärl syns mindre tydligt. Förutom för ansiktet passar Oxygenlift perfekt till behandling av dekolletage och även händerna.

Steg 1 - Rengöring av huden

Steg 2 - Syreboost med ultrarött ljus för att öppna upp porerna

Steg 3 - Spayning med någon av ovanstående serum

Steg 4 - Applicering av serumet med hjälp av tryck

Steg 5 - Med hjälp av ultraljud hjälps collagenet in i det undre hudlagret

Steg 6 - Currentterapi där små elektriska impulser används för att stimulera blodcirkulationen och cellförnyelsen

Steg 7 - Avslutande avslappnande syreboost

Hela behandlingen är mycket behaglig och avslappnande och tar ca 1 timme.
Uppstramande guldmaskbehandling

Behandlingen börjar med en förberedande mineralmask med 18K guldstoft. Fett och orenheter i porerna löses upp och huden rengörs på djupet. Därefter appliceras en anti-aging collagen mask som är 2 mm tjock när den läggs på och mindre än 1 mm tunn när den avlägsnas. Masken ökar hudens egen produktion av collagen, ett ämne som verkar för att bibehålla hudens spänst och fräschör och som fördröjer åldrande. Behandlingen är skön och avslappnade och tar 50 min.

Välkommen till Luxury Treatments!

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, på kinder samt i pannan
  • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
  • Volymökning av läppar
  • Återställa ansiktets naturliga volym (kinder och haka)
  • Korrigera ansiktskonturenOfficiell sponsor
Klicka här för att se bilder